Apple Watch 2 kopen

apple watch series 2

Apple Watch 2 kopen? Nog één nachtje slapen en dan is het zover:  Morgen zal de Apple Watch 2, het nieuwste high-tech snufje van Apple, in de digitale schappen komen te liggen in Nederland. Na maanden van speculeren, werd eerder al bekend dat de Apple Watch 2 in het najaar van dit jaar (2016) werd verwacht. Vorige week bracht Apple de nieuwe iPhone 7 al uit.

Nu is het morgen dus de beurt aan de Apple Watch 2. Apple zal een nieuwe versie van haar nieuwste gadget uitbrengen.  De verwachtingen rond de Apple Watch 2 zijn hooggespannen. Zo wordt hij in eerste instantie minder afhankelijk van de iPhone. Dit is natuuurlijk al in gang gezet bij de WatchOS 2 update. En nu wil Apple de iWatch nog zelfstandiger maken. Dit doen ze bijvoorbeeld door krachtigere hardware te implementeren in de iWatch 2 en het een eigen GPS-chip te geven. Hiermee zal de iWatch 2 zelfstandig kunnen navigeren.

Vind de goedkoopste manier om de Apple Watch 2 te kopen via de gemakkelijker prijzenvergelijker van iwatch24.nl.

Wist u dat Steve Jobs altijd voor ogen heeft gehad om de gezondheidszorg te verbeteren? Met deze gedachtegoed is dan ook, helaas wel zonder dat Steve Jobs dit persoonlijk heeft mogen meemaken, de Apple Watch uitgevonden. Met zijn strijd tegen zijn eigen gezondheid, is Steve Jobs wél de grote inspiratiebron voor de Apple Watch geweest.

De gezondheid van alle Apple-gebruikers verbeteren
De gezondheid van alle Apple-gebruikers verbeteren was een grote droom van Steve Jobs. Daarmee nam hij zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid in moderne tijden. Tijden waarin technologie een steeds belangrijker onderdeel van ons leven gaat uitmaken. Met de Healthkit, de Research Kit en de Apple Watch 2, zijn er nieuwere technologieën bedacht om gezondheidsmetingen te doen en deze te rapporteren.

De Apple Watch meet constant je hartslag en bewegingen en weet dit voor jou te visualiseren. Zo kun je ook als non-fitness guru al bewust met je lichaam aan de slag gaan. Met alle data die Apple heeft verzameld op het gebied van gezondheid, kun je nu je gezondheidsdoelen nog beter stellen én halen. Je moet het natuurlijk nog altijd zelf doen, maar de Apple Watch biedt je wel een flinke steun in de rug. Er zijn geen excuses meer. De Apple Watch is een geweldige methode om eens flink wat trainingsuren te maken.

De fitnesskenners zijn al overtuigd van de toegevoegde waarde van de Apple Watch 2 gezien de vele goede reviews die over de Apple Watch 2 op internet verschijnen.

Grijp dus nu je kans en bekijk de vele opties om je nieuwste Apple Watch Series 2 te scoren.