De nieuwste features van de Apple Watch 2

<h2> Alvast een voorproefje op de nieuwste features van de Apple Watch 2<h2>
Nieuwste features Apple Watch 2: In eerdere blogs hebben we veel aandacht besteed aan de release van de Apple Watch 2, Lifestyle functies van de Apple Watch 2 , het design van de Apple Watch 2 en de Glances van de Apple Watch 2. Deze berichten vindt je terug in onze nieuwsrubriek.

In deze post gaan we wat dieper in op de nieuwste features van de Apple Watch 2. Dit zal niet de enige post over de nieuwste features van de Apple Watch 2 zijn, aangezien er genoeg te vertellen valt. De Apple Watch 2 is door enkele journalisten al enige tijd getest. De testversies van de Apple Watch 2 zijn al in april van dit jaar vrij gegeven. Hiermee hebben we al een goed beeld kunnen vormen van wat de nieuwste Apple Watch allemaal kan.

Wat is de Apple Watch?

De Apple Watch is de nieuwste ‘smart’ gadget van Apple. Het is een gadget dat volledig in het teken staat van gezondheid en technologie. De Apple Watch 2 helpt jou om er een gezonde leefstijl op na te houden. Zo kun je je sportprestaties meten, navigeren, muziek bedienen, je laten adviseren over je voedingspatronen en er 50 meter mee onder water. Een gadget voor zowel de fanatieke als de casual sporter. Het is een mini-computertje met een hartslagmeter, geavanceerd OLED-scherm dat een aantal aanrakingen zelfs kan registreren en een ‘haptische’ sensor die je heel subtiel attendeert op nieuwe berichten. Daarnaast ‘tap’ je ook voor de microfoon en een speaker functie van je Apple Watch 2.

De Apple Watch 2 heeft ook nog eens een betere batterij dan zijn voorganger, de Apple Watch 1. Dat valt óók nog onder de nieuwste features Apple Watch 2. Naar eigen zeggen is de Apple Watch, Apple’s ‘meest persoonlijke’ creatie. Ook zal er voor de Apple Watch 2, zoals met wel meer gadgets van Apple, continu updates beschikbaar zijn. Dankzij de software-updates, zal het iOS-systeem van de Apple Watch 2 continu in optima forma blijven draaien.

In een volgende blog gaan we iets dieper in op de betaalmogelijkheden van de Apple Watch 2, en andere nieuwste features Apple Watch 2. Blijf ons blog dus volgen. Mocht je iets zijn opgevallen, deel het dan vooral met ons in de comments.

Apple Watch 2 bestellen? Klik dan hier

Tot volgende week!