Nieuwe Smartwatches in de 2 Serie en Sport Serie

Het zijn mooie tijden voor de gadget liefhebbers. De nieuwste smartwatches van Apple, van de Apple Watch series 2, is uitgekomen. Deze nieuwe smartwatch serie van Apple biedt ongelooflijk veel moois voor de echte sporter. Het biedt je een ideaal trainingsmaatje dankzij de hightec tracking systeem van je trainingsprestaties.

De Apple Watch 2 als trainingsmaatje?

Inderdaad, de smartwatch 2 serie van Apple meet je stappen en je calorieën terwijl je aan het sporten bent. De hartslagmeter zorgt er daarnaast voor dat je je training kunt blijven perfectioneren, en je prestaties in je schema kunt zetten. En dit schema kun je ook nog eens opstellen.  Met de Apple Watch 2 Series blijf je verbonden met je smartphone, zodat je geen bericht of oproep hoeft te missen. Deze kun je trouwens ook nog eens met je smartwatch beantwoorden.

Smartwatch tot 50 meter waterdicht?!

Dat zou je, hypothetisch bezien, zelfs 50 meter onder water kunnen doen omdat de smartwatch tot zo ver waterdicht is. Ware het niet, dat je lichaam dat niet aan kan.
Het is wel een heel cool weetje dat je gewoon zou kunnen appen onder water, terwijl je je zwemsessie nog even aan het afmaken bent.
Of je smartwatch meet voor jou, hoeveel calorieën je verbrand hebt onder water. En dat doet-ie dan ook nog eens supersnel.
En dat komt allemaal weer dankzij de nieuwste processor die erin zit. Dit maakt van de Apple Smartwatch 2 serie een waar zelfstandig functionerende smartwatch, zodat je je iPhone niet hoeft te gebruiken om je eigen muziek te kunnen afspelen.

Is de smartwatch het horloge van de toekomst?

De Apple Smartwatch 2 en de Apple Sport watches zijn de nieuwste gadgets van de Apple en vanaf eind oktober verkrijgbaar. We kunnen er niet omheen: Met al de nieuwe mogelijkheden die de smartwatches te bieden hebben, is de smartwatch de toekomst. En het lijkt erop dat Apple zich nu al heeft verzekerd van een groot marktaandeel in smartwatches. Apple laat in ieder geval zien, wat er allemaal mogelijk is met de smartwatch. Dat leert ons weer dat we nog heel wat moois mogen verwachten met deze nieuwe gadget.