Nieuwe features Apple Smart Watch 2 (II)

iwatch-connect

Nieuwsupdate Apple Smart Watch 2

In eerdere blogs hebben we veel aandacht besteed aan de release van de Apple Smart Watch 2, Lifestyle functies van de Apple Watch 2 , het design van de Apple Watch 2 en de Glances van de Apple Watch 2. Deze berichten vindt je terug in onze nieuwsrubriek.

Deze keer gaan we dieper in op de nieuwste features van de Apple Smart Watch 2. De nieuwste smartwatch van Apple is ‘het meest persoonlijke product’ wat Apple ooit heeft gemaakt, aldus Apple zelf. Vorige keer gingen we al in op een aantal functies van de Apple Smart Watch 2. In deze blog breiden we dat nog een stukje uit, want het zijn er nogal wat.

Iwatch zet voor jou een aantal nieuwe functies van de Apple Smart Watch 2 op een rijtje:

1. Het Dockstation.

De Dock van de Apple Watch is het dockstation, waar je Apple Watch zich kan opladen, ook wel docking genoemd. Om de snelheid van de applicaties te verhogen, heeft de Apple Watch een apart docking station gekregen. De dock is zoals je ze ook wel kent van andere gadgets, zoals we die bijvoorbeeld ook kennen van de controllers van een PS4. De dock van de Apple Watch, moet ervoor zorgen dat de apps van smartwatch een hogere snelheid krijgen. Je opent het dock station door op de grote knop te drukken aan de zijkant van de Apple smartwatch. Deze zit onder de Digitale Kroon. In dit docking station kun je de applicaties zetten die je het meest gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de Apple applicaties haast zonder laadtijden opgestart kunnen worden. Erg handig om ‘s nachts te gebruiken dus.

Over bedtijd gesproken, wat dacht je ervan om dit dan maar meteen voor je wekker in te stellen? Dankzij het docking station van de Apple Watch, kun je je wekker binnen een paar seconden activeren.

2. Hogere snelheid.

Bij gadgets gaat het natuurlijk primair om snelheid: Alle devices die draaien op een processor, hebben baat bij hogere snelheden van deze processor. Immers: hoe beter de processor is, hoe sneller en beter het apparaat werkt. De belangrijkste toevoeging van de Apple Watch 2 series, is dan ook de hogere snelheid. Je zult dit direct merkt na het installeren van watchOS 3 (hier schreven we al eerder over) dat de Apple Watch 2 een stuk sneller is dan zijn voorganger.

Volgende week gaan we verder in, op de betaalmogelijkheden van de Apple Watch 2. Ook komen de andere nieuwe features van de Apple Watch 2, aan bod. Blijf ons blog dus volgen, om meer te weten te komen over de nieuwste gadget van Apple. Mocht je iets zijn opgevallen, deel het dan vooral met ons in de comments.