iWatch 2 – Modellen

tracking

De iWatch 2 is uit in Nederland en België. Iedere week komt iWatch24.nl met nieuwtjes over de nieuwste iWatch van Apple, de iWatch 2. De verkoop van deze smartwatch gaat hard en dus helpen wij je om goed op de hoogte te blijven van de beste deals en de nieuwste weetjes. Via onze blogs blijf je op de hoogte van alle mogelijkheden met de Apple Watch 2. Ook kun je eens rustig rondkijken in onze webshop, om je keuze te maken. Om deze keuze wat kracht bij te zetten, geven we je dus iedere week informatie in onze blogs. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en maak je de juiste keuze.

Vorige keer gaven we meer informatie over de functionaliteit Apple Pay. Deze handige betaalmethode zit in de Apple Watch 2. Zo legden we dat dit werkt dankzij de NFC functie van de Apple Watch. En hoe deze compatibel is met de nieuwste iPhones. Verwacht wordt, dat Apple Pay later dit jaar beschikbaar zal worden in Nederland.

Verschillende uitvoeringen Apple Watch 2 (iWatch 2)

De Apple Watch 2 kent drie verschillende uitvoeringen: De aluminium, de roestvrij stalen en de smartwatch van keramiek. We staan bij alle drie de versies even stil, om ze toe te lichten:

De aluminium Apple Watch 2: Deze uitvoering is beschikbaar in vier kleuren: zilver, spacegrijs, goud en roségoud. Dit model is verkrijgbaar vanaf €439, afhankelijk van het gekozen bandje en formaat van de smartwatch.

De roestvrij stalen versie is beschikbaar in twee kleuren: zilver en spacezwart. De roestvrij stalen Apple Watch 2 is verkrijgbaar vanaf €669, ook afhankelijk van het gekozen bandje en formaat van de kast.

De Apple Watch Series 2 van keramiek (Apple Watch Edition genaamd), is in het wit verkrijgbaar. Exclusief in wit. Deze heeft een vanafprijs van €1.469. Je kunt hier ook specifiek alleen kiezen uit een wolkenwit sportbandje.

Iedere week geven we in een review meer informatie over de nieuwste features van de Apple Watch 2. Deze keer was het de beurt aan de verschillende uitvoeringen van de Apple Watch 2. Deze blog betrof een extra editie om je wat meer informatie te geven zo tegen het einde van het jaar. Er worden immers grote aankopen gedaan rond deze tijd!

Later deze week gaan we verder in op de functionaliteit ‘iMessage’ van de Apple Watches. Dit ontzettend toffe feature van de smartwatch zul je waarschijnlijk zeer interessant vinden. Blijf ons blog dus volgen, om meer te weten te komen over de nieuwste gadget van Apple. Mocht je iets zijn opgevallen, deel het dan vooral met ons in de comments.