Iwatch 2 – nieuws over de nieuwste smartwatch van Apple

apple watch series 2

Waar komt de iWatch 2 mee? Smartwatch & Lifestyle

Deze week tref je maar liefst twee blogs aan over de iWatch 2. Deze staat volledig in het teken van de Apple Watch 2 en gezondheid. De volgende zal dieper ingaan op de functionaliteiten van de nieuwste smartwatch van Apple. Dat is een vervolg op het eerdere bericht wat je al op onze website kon vinden. In deze blog gaan we meer in op hoe de nieuwste smartwatch van Apple jou gaat helpen in het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.

De iWatch2 werkt met de Apple Iphone via iOS. Zoals wel bekend, is deze onafhankelijker dan zijn voorganger, de iWatch 1. Dit betekent dat je tijdens het sporten, gemakkelijker gebruik maakt van de smartwatch. Concreet houdt dit in dat je bijvoorbeeld je muziek instelt via je smartwatch. Dat is wel prettig zo tijdens het hardlopen. De nieuwe features zijn:

Apple Watch Glances

Apple Watch Glances is een snel informatievoorzieningssysteem, gebaseerd op kaarten. In de iWatch 2, is dit systeem vernieuwd ten opzichte van de iWatch 1, waardoor die sneller werkt. De processor is beter en met de nieuwste software (iOS 3.0) werkt de iWatch 2 sneller dan zijn voorganger. De digitale kaarten draaien op de nieuwste iOS 3.0-software.  Apple Watch Glances is dus een soort kaartsysteem, waar óók gebruik van gemaakt kan worden wanneer je je levensstijl in de gaten wilt houden. Bijvoorbeeld door het gebruik van voedingsapps, runmates of andere gezondheidsapps.  Vanaf je smartphone (let wel: je Apple Iphone) bedien je deze op je iWatch 2, en vice versa.

Lifestyle functies van de iWatch 2

De smartwatch is de nieuwste ontwikkeling in het streven om technologie te laten dienen naar betere levensonderhoud van ons allemaal. Met dit streven probeert Apple haar steentje bij te dragen aan gezonde leefstijlen van haar gebruikers. Een mooi initiatief dus, die smartwatches! Technologie en een healthy lifestyle komen beter tot elkaar dankzij de iwatch 2. Door haar unieke combinatie van snelle, high-tec informatiesystemen en flexibiliteit. Dit maakt de iwatch 2 een prima gadget om nog bewuster aan jezelf en je gezondheid te werken.

De lifestyle apps op je iPhone kun je toepassen op je iWatch. Je iWatch 2 is onafhankelijker van je smartphone dan de iWatch 1. Hierdoor is het een nóg beter trainingsmaatje, die iWatch 2.

 

Nu de lancering van de iWatch 2 steeds dichterbij komt, houden we je nóg meer op de hoogte van de ontwikkelingen rond de nieuwe smartwatch van Apple. In eerdere blogs hebben we veel aandacht besteed aan de release van de Apple Smart Watch 2, Lifestyle functies van de Apple Watch 2 , het design van de Apple Watch 2 en de Glances van de Apple Watch 2. Deze berichten vindt je terug in onze nieuwsrubriek.