Apple Watch met Glances

Contact opnemen met iWatch24.nl

De nieuwe Apple Watch met Glances. Had de vorige smartwatch van Apple nog wel wat dingetjes om op aan te merken, heeft de nieuwe Apple Smart Watch 2 die ruimschoots gecompenseerd.  Het biedt nieuwe features en ziet er gelikt uit. De nieuwste Apple Watch wordt ook wel de meest stijlvolle van alle smartwatches genoemd. Ook draag je de smartwatch van Apple zonder het te merken, al kun je duidelijk zien dat het geen normaal horloge is.

Wil je verbetering? De Apple Watch Series 2 zorgt voor meer onafhankelijkheid van de iPhone. Het komt ook met meer features en een verbeterde engine ten opzichte van de Apple Watch 1.

Wil je nog meer informatie over de Apple Watch? Kijk dan eens op deze pagina.

Er zijn verschillende omgevingen aanwezig op de Apple Watch: Het thuisscherm (met de tijd en aanvullende informatie), het appoverzicht, het contactenscherm en de Glances.

Glances

Wat zijn Glances? Apple Watches zijn ingedeeld in Glances. Ze geven je de mogelijkheid om informatie snel op te zoeken. Dit is een van de veelbelovende functies van de Apple Watch. De smartwatch laat zo zijn meerwaarde boven de smartphone zien. Het zijn digitale kaarten die snel informatie geven over zaken. Zo swipe je van de ene naar de andere glance. Je roept ze op door vanaf het thuisscherm te swipen. Voorbeelden van de kaarten zijn zoal, het weer, de beurskoersen, je huidige lokatie of je bewegingen van de dag.

 

Zorg dat je de nieuwe smartwatches van Apple in de gaten houdt en via deze link op de hoogte blijft van alle nieuwtjes.

Vorige nieuwtjes terug lezen? Klik dan hier voor meer informatie over de Apple Watches.
In de volgende blog gaan we wat dieper in op de nieuwste features en de verbeterde engine van de Apple Watch 2. In de tussentijd, neem een kijkje in de shop en preorder je nieuwste gadget.