Apple Watch Series 3

Bekijk het complete assortiment Apple Watch Series 3 horloges. Met deze nieuwe versie van iWatch heeft Apple weer een grote stap voorwaarts gemaakt. De Amerikaanse versie kan nu bellen zonder gebruik te hoeven maken van de iPhone en ook het GPS signaal is volledig stand alone.

Apple Watch Series 3 overzicht

Uiteraard zijn er naast deze bovenstaande topmodellen ook nog een groot aantal andere varianten van de Apple Watch te koop, via onderstaande link kun je alle varianten snel en overzichtelijk bekijken.

Waarom zou je kiezen voor een iWatch 3?

Net als bij veel andere producten van Apple ga je voor het totaal plaatje, de vernuftige technieken en de status van Apple producten. Het is natuurlijk erg leuk om op de volgende verjaardag iedereen jouw nieuwste speeltje te kunnen laten zien.

Wat is er nieuw aan de 3e generatie Apple Watches?

Er zijn veel verbeteringen en uitbreidingen aan de Apple Watch Series 3:

  • De smartwatch beschikt over een hoogtemeter.
  • De processor is verbeterd waardoor Siri je nu kan ondersteunen.
  • Jouw favoriete muzieklijst direct vanaf jouw pols bereikbaar.
  • De ingebouwde sport GPS kan zowel lopen, fietsen als zwemmen bijhouden.
  • De iWatch 3 is te koppelen aan fitness apparatuur bij jouw sportschool.
  • Heel veel apps voor een gezonde levensstijl.

Op de website van Apple, kun je de complete uitleg van de smartwatch nog eens rustig doorlezen. En je verder overtuigen van deze topper om de pols.

Ga je liever voor een ouder model van Apple watch bekijk dan onze pagina met Apple Watch aanbiedingen, waar je de vorige modellen tegen een scherpe prijs kunt kopen.

Meer dan een horloge!

Wanneer je eenmaal een horloge met zoveel mogelijkheden hebt gedragen dan wil je niets anders meer, in deze digitale wereld ben jij jouw vrienden, kennissen en collega’s allemaal een stapje voor.
Want alles wat je nodig hebt heb je altijd bij je om jouw pols, zodat je ook tijdens het sporten en reizen door kunt gaan met jouw digitale leven en bovendien ook op jouw gezondheid kunt letten.