It´s coming.. de Apple Watch 2

apple watch 2

Apple Watches maken een grote ontwikkeling door. De eerste is vorig jaar nog maar uitgekomen en de tweede smartwatch, heel creatief, de Apple Watch 2, wordt dit jaar al verwacht.  De Smartwatches van Apple zijn populair dankzij hun gemak, diversiteit en coole uitstraling.  Met de smartwatches zet Apple een nieuwe koers uit, om jarenlange probleem van weinig innovatie tegen te gaan. Voor de echte Apple-fans is dit natuurlijk een verademing. Apple doet er alles aan om de fanschare geboeid te houden en linkt de verschillende devices van Apple aan elkaar, om zo haar marktaandeel te verdedigen.

Lifestyle

De nieuwe smartwatch van Apple past helemaal in de moderne opvattingen over gezonde lifestyle. Zo kun je er je hartslag en stappen mee meten. Handig voor gebruik tijdens het sporten dus!  Ook wordt de software voor de Apple smartwatch steeds verder ontwikkeld: het iOs-besturingssysteem wordt steeds verbeterd, op een manier zoals we die ook gewend zijn van de iPhone. Bovendien kun je je iPhone ook linken aan je Apple Watch (voorheen: iWatch): Hiermee bedien je je telefoon met je Apple Watch. Zo haal je data en apps voor je iwatch op, met je iPhone. Ook kun je wekkers, timers en stopwatches bedienen met je Apple Watch, terwijl die zich afspelen op je iPhone.

Nieuwe geruchten en feiten Apple Watch 2

Volg de nieuwste geruchten over de Apple Watch 2 live via deze link:
https://iwatch24.nl/5-geruchten-apple-watch-2/

Bekijk de smartwatch prijsvergelijker hier:

https://iwatch24.nl/apple-watch-aanbieding/

 

Iwatch24 houdt u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de smartwatches van Apple. De geruchten en nieuwste feiten omtrent de nieuwste gadget van Apple, volgen elkaar snel op. Daarom maken wij het voor u overzichtelijk. Op onze website vindt u naast deze blog, ook een prijsvergelijker, de nieuwste geruchten, de online winkel en links naar de vergelijkingswebsites van andere apple-producten.