Apple Watch modellen

Op deze pagina vergelijken we de Apple Watch modellen. De prijs is van laag naar hoog gesorteerd. Er worden drie modellen beschreven die erg geliefd zijn onder consumenten. Alle Apple Watches draaien op het WatchOS systeem van Apple en zijn spatwaterdicht. De modellen zijn geschikt voor onder andere Whatsapp, Instagram, Twitter, Evernote en Skype.

Apple Watch – 42 mm Goud Aluminium Case met sportband in diverse kleuren

Deze variant is het goedkoopste uit deze lijst. De smartwatch is leverbaar vanaf 339 euro bij onder andere Mediamarkt. Het artikel wordt bovendien gratis verzonden en is morgen al in huis. Deze Apple Watch is een horloge in een geheel nieuw jasje. Gedurende de hele dag komt er informatie op je smartwatch te staan over nieuwsberichten, e-mails, sms’jes en andere meldingen.

Apple Watch Sport – 38 mm in diverse kleuren

Bovendien is de levertijd iets langer. Echter is het wel een smartwatch in een geheel nieuw jasje. Ook op deze horloge kun je nieuwsberichten, e-mails, sms’jes en andere meldingen bekijken. Bekijk de modellen bij de Mediamarkt.

Apple Watch – 38 mm in twee verschillende kleuren

Deze variant is de duurste uit de lijst, namelijk 374 euro.  Deze horloge heeft een strak design. Uiteraard kan je hier net als bij alle voorgangers je nieuwsberichten, e-mails, sms’jes en andere meldingen ontvangen.