Apple Watch aan iPhone koppelen

Apple Watch aan iPhone koppelen

Apple Watch aan iPhone koppelen

Indien je van plan van bent om een Apple Watch aan te schaffen, kun je je nieuwe apparaat uiteraard koppelen aan je iPhone. Hoe je dat precies doet, leggen we uit in dit artikel.

Indien je nog een oude Apple Watch hebt, kun je deze loskoppelen van je huidige iPhone. Dat doe je via de Watch-app. Klik dan op Mijn Watch > Apple Watch > Koppel Apple Watch los. De iPhone en de Apple Watch moeten gedurende het proces bij elkaar in de buurt blijven.

Reservekopie

Er wordt standaard een reservekopie gemaakt van de inhoud. Vervolgens wordt de Apple Watch daadwerkelijk gewist. Het is daarom verstandig om eerst je oude apparaat los te koppelen van je iPhone.

Nieuwe watch koppelen

Als je de vorige stappen hebt uitgevoerd, kun je je nieuwe Apple Watch aan je iPhone koppelen. Ga wederom naar de Watch-app en kies de gewenste taal op je horloge. Druk op beide apparaten ‘start koppeling’. Vervolgens dien je je Apple Watch voor de iPhone te houden om het apparaat te koppelen. Je kunt vervolgens een reservekopie terugzetten, indien je al eerder een apparaat gekoppeld hebt.

AanbiederPrijs (vanaf)Bestellen?
Bol.com€ 399,00
Centralpoint€ 481,00Bestel nu!
Media Markt€ 419,00Bestel nu!
Wehkamp€ 417,05Bestel nu!